Nieuws


Inschrijving taalcursussen geopend!

Vanaf nu kun je je inschrijven voor de cursussen die in september 2018 van start gaan. Ga naar ‘Taallessen’ voor meer informatie en gebruik de link onderaan de pagina om je digitaal in te schrijven.

Ook nieuwe cursisten kunnen zich op deze manier inschrijven. De lessen voor eerstejaarsstudenten zijn komend seizoen op donderdag van 18.30 tot 20.00 uur. Als deze groep volstroomt wordt bij voldoende belangstelling een tweede groep georganiseerd op maandag van 20.15 tot 21.45 uur. Kun je op donderdag niet, maar eventueel wel op maandag, dan kun je je voor de maandaggroep alvast aanmelden door een mail te sturen naar a.caris@planet.nl. Let op: we kunnen niet garanderen, dat er een  groep op maandag komt!

De cursus kost € 162,50. Daar komt € 17,50 bij voor het lidmaatschap van Dante Alighieri (je kunt dan ook lezingen en andere activiteiten van de vereniging bijwonen). De totale kosten zijn dus € 180,00. De cursusboeken zijn niet in deze prijs inbegrepen. Reken daarvoor op ongeveer € 65,00. Met de boeken kun je twee jaar vooruit.

terug