Agenda


2020-04-17

 TOT NADER ORDE UITGESTELD

Dante quiz - Test uw Italiaanse kennis / Riccardo D'Andolfi uit Dordrecht

Aanvang 19:30 uur. 
Locatie: Trevianum Scholengroep Sittard, ingang Havikstraat, 2e verdieping.Test uw Italiaanse kennis en doe mee met de eerste Dante quiz!

Denkt u dat u veel over Italië weet? Dan is dit DE gelegenheid om dat te meten. Op vrijdag 17 april 2020 houden wij een quiz. In zes ronden met elk een ander onderwerp testen wij uw kennis. Denkt u dat u nog niet zoveel weet over Italië? Het zal u verbazen hoeveel u al wel weet! Bovendien is een quiz nog leerzaam ook!

Weet u hoe Mickey Mouse in Italië heet? Welk ingrediënt zit wel in pasta, maar niet in pizza? Waar woonde de laatste koning van Italië? Wat is een ‘regione speciale’? In welk jaar deed de groep “Il Volo” mee aan het songfestival? Wat heeft een koningin met pizza te maken?

Als u 90% van deze vragen kunt beantwoorden, dan moet u zeker een gooi naar het winnen van deze quiz doen! Heeft u 90% van de vragen fout, dan moet u zeker meedoen, want deze vragen komen niet in de quiz voor! Waar we wel vragen is uw kennis over Geologie, Eten, Geschiedenis, wat algemene vragen en veel muziek vragen.

Herkent u bijvoorbeeld die Italiaanse hit, die we nu achteruit laten horen? Of dat bekende melodietje dat we nu twee keer zo snel of twee keer zo langzaam afspelen. En weet u het Italiaanse origineel van bekende Nederlandstalige nummers?

Deelname is in groepen van maximaal 5 personen. Vooraf inschrijven is gewenst. De inschrijfmogelijkheid zal half maart 2020 hier worden toegevoegd..

Leden van Dante hebben gratis toegang. Aan niet-leden vragen we een donatie van Euro 5,00.

terug